I lager.

Väggdekor monogram

90 kr


Piffa enkelt till väggen eller dörren i t ex barnrummet. =) Vackert monogram med valfri bokstav & namn/text. Skriv önskat namn/text i meddelande i kassan. Har du beställt flera med olika färger så skriver du t ex ANNA vit, JONAS svart. (Observera att namnet kommer att skrivas i versaler)

Den här dekoren är avsedd för montering inomhus! För utomhusmontering t ex till brevlåda eller ytterdörr måste du uppge det i meddelanderutan i kassan, annars skickas en dekal avsedd för montering inomhus.

 Alla monogram är 25 cm i bredd, men höjden kan skilja från bokstav till bokstav. T ex är A 25x25 medans bokstaven J är 25x28 cm.

Väggdekoren fäster på alla släta  & rena ytor. Den är enkel att montera,  (anvisning medföljer) & ska  inte lämna några märken efter sig när  du vill ta bort den, dock kan det vara känsligt att montera dekor på tapet. Vill du ha en provbit tillsammans med din order uppger du det i meddelande i kassan. Tänk  på att färgerna kan skilja sig från skärm till skärm, är du osäker på  färgerna så kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Vill du ha en annan färg eller ett annat mått än vad som anges? Skicka ett meddelande till oss så ordnar vi det.