Döskalle med egen text

100 kr

Varan verkar vara slut :(

Den här grymma döskallen (utan text) har måtten 27x18.5 cm. Den totala höjden & bredd varierar beroende på mängden text samt på valt typsnitt. På den första bilden med texten "DIN TEXT HÄR" så är hela dekalen 27x23 cm. Att tänka på är att ju längre ord, desto mindre blir texten!  MAX ANTAL ORD ÄR 3 ST!!

Bland bilderna ovan finns exempel på dom olika typsnitten du kan välja mellan.

I meddelande i kassan så uppger du önskad text, om du skulle glömma det går det bra att maila direkt efter genomfört köp.Observera att om det inte görs kommer dekalen att skickas utan text!! 


Dekalen kan monteras på bilens vindruta eller på lacken. Lätt att montera & lika lätt att ta bort  när du tröttnat. Monteringsanvisning medföljer & om du monterar den enligt anvisningen håller den i alla väder & du kan tvätta din bil  som vanligt. Montera inte dekalen så torkarbladet går över den alltför mycket då det blir mycket slitage på den.
Vill du ha en annan färg eller mått än dom som anges? Skicka då ett meddelande till oss. Vill du montera dekalen på insidan måste du uppge ge det innan du betalar dekalen, annars skickas den med montering på utsidan!