I lager.

Framrutedekal 30-100 cm

60 kr


Vad som än står i rubriken så behöver du såklart inte montera dekalen i framrutan. 😉 Montera den precis var du vill!


Du monterar enkelt denna dekal på bilrutan eller på lacken. Om du följer monteringsanvisningen, så sitter dekalen i alla väder  & du kan tvätta din bil som vanligt.VIKTIG INFO NEDAN

Skriv text/namn i rutan ovan! Max 8 ord & inga emojis eller liknande.

Du ansvarar för att din text är rättstavad. Vi kopierar texten du skrivit i meddelanderutan, så var noga med stavningen, små & stora bokstäver o s v.

★ Höjden på dekalerna varierar beroende på hur många bokstäver som används, vilken bredd & vilket typsnitt du väljer. Om du väljer typsnitt 1-6 & har ett kort efternamn/ord som t ex "Berg" så kan den inte vara så bred eftersom att den då blir alldeles för hög. Om en dekal skulle visa sig bli högre än 29 cm så kontaktas alltid kunden innan tillverkning.

Är du osäker på hur hög din text kommer bli så är du välkommen att  kontakta oss så hjälper vi dig. Vi behöver då följande information: Val av typsnitt, önskad bredd samt texten du vill ha.

Om du enbart använder versaler (stora bokstäver) eller har två eller fler versaler efter varandra bör du välja typsnitt 7, annars blir texten både svårläst & mindre snygg.  

Vill du montera dekalen på insidan av rutan måste du uppge ge det i ett meddelande i kassan eller skriv det tydligt i rutan tillsammans med din text, annars skickas den med montering på utsidan. 


Vid köp godkänner du detta MAX 8 ord - INGA symboler! Texten kommer att stå en en (1) rad! För en personligt anpassad dekal kan du alltid maila oss så hjälper vi dig.


[email protected]