I lager.

magisk klisterdekal -välj själv

55 kr


Den här dekalen går att montera på nästan vad som helst, på bilen, bilrutan, brevlådan, en byrå, en dörr osv osv. 

Här är färgerna med det lilla extra! =D Det är svårt att beskriva  nyanserna med ord & det är svårt att fånga magin på foto, men vi  försöker. Färgerna skimrar i alla regnbågens färger beroende på hur  ljuset faller på dekalen & var du står. Men tro mig, det är magiskt!   Blå metallic, peach holo & blå hyacint skimrar på sitt eget sätt,  bara inte i regnbågens färger. =)

Val av typsnitt ser du på bild 3! Några exempeltexter syns på sista bilden. Tillgängliga typsnitt & färger finns att se på bilderna & namnen  på färgerna så nere till vänster på varje bild samt i rullistan.

Dekalen på brevlådan är Pink rainbow & typsnitt nr 1.

Självklart finns "helt vanlig" vit eller svart att välja mellan också

I ett meddelande i kassan skriver du önskad text. T ex "Familjen Svensson", "Åsa Berg" eller "Välkommen". Texten kommer stå på en (1) rad, så MAX 3 ord gäller! (Vill du ha en längre text så skickar du ett meddelande innan du genomför ditt köp) 

Om du vill ha en adress så finns det att köpa här: https://shabbyanddesign.com/dekordekal-till-vaggdorr/utomhus/namn-adress-till-brevlada

Observera även att det valda namnet kan bli kortare än det du valt beroende på antal tecken! T ex ett väldigt kort namn, "Åsa Berg" blir kortare än "Familjen Svensson"

Obs! Var noga med stavningen. Vi kopierar din text du skrivit i kassan!